Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی>سلامت - همشهری آنلاین:
وزیر بهداشت گفت: امیدوارم مسئولان فقط به فکر کار کردن باشند و از حاشیه‌ها بپرهیزند و با رعایت اتحاد ملی و پیشگیری آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی، امام راحل، شهدا و مقام معظم رهبری فقط به متن یعنی مردم توجه کنند زیرا مردم از مسئولان فقط کار و کارنامه می‌خواهند.

به گزارش همشهري آنلاين، سید حسن هاشمی در آیین افتتاح 100 واحد بهداشتی استان مازندارن در نوشهر، اظهار داشت: دولت یازدهم با کمک مجلس شورای اسلامی، تلاش کرد که تا حد ممکن عقب ماندگی‌های حوزه سلامت را برطرف کند و تا اندازه ای موفق بوده و هنوز هم مشکلاتی وجود دارد که زمان بر است و باید امیدوار باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ضمن ابراز خرسندی از افتتاح 100 پروژه بهداشتی در استان مازندران، گفت: امیدواریم این پروژه‌ها باعث فراهم کردن اسباب آرامش، آسایش و رفاه مردم در این استان باشد و از همه افرادی که در صدد گره گشایی از کار مردم هستند، تشکر می‌کنم.

تاکید رییس جمهور بر اولویت قرار داشتن حوزه سلامت در دولت دوازدهم

وزیر بهداشت با اشاره به تاکید رییس جمهور بر اولویت قرار داشتن حوزه سلامت در دولت دوازدهم، یادآور شد: دکتر روحانی گفت باید آمادگی مضاعفی برای رفع کمبودهای حوزه‌های مختلف از جمله در حوزه سلامت ایجاد شود البته دولت یازدهم اقدامات و خدمات بسیار زیادی داشت و انصاف حکم می‌کند که از این خدمات تشکر کنیم.

دكتر هاشمی از دانشگاه علوم پزشکی مازندران و رییس آن به عنوان یکی از بهترین دانشگاه‌ها و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور یاد کرد و گفت: در استان مازندران به دلیل تعدد شهرها و روستاها و استعداد ذاتی طبیعی و مناظر دیدنی و شرایط اقلیمی، باید خدمات حوزه سلامت از نظر فضا، تجهیزات و نیروی انسانی مضاعف دیده شود.

وزیر بهداشت یکی از مشکلات کشور را پیش بینی سرانه سلامت استان‌ها در بودجه در سازمان برنامه و بودجه دانست و گفت: برای جمعیت شناور توریست‌هایی که به برخی از استانها مانند مازندران و گیلان سفر می‌کنند، سرانه سلامت در نظر گرفته نشده و امیدوارم که با همت مسئولان و نمایندگان این استان و البته آمادگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی، با شیب قابل قبول به سمتی حرکت کنیم که این سرانه متناسب با مسافران این استان، اصلاح شود و زیرساخت‌های حوزه سلامت، تقویت و توسعه یابد.

دكتر هاشمی تاکید کرد: تامین نیروی تخصصی و فوق تخصصی بسیار دشوارتر از تامین فضا و تجهیزات است اما با مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر اختصاص 30 درصد ظرفیت پذیرش به نیروهای بومی، ظرف چندسال آینده مشکل کمبود نیروی انسانی در کشور و استان مازندران به تدریج حل می‌شود زیرا این افراد متعهد می‌شوند که حداقل 15 سال را در منطقه خود به ارائه خدمات بپردازند و در غیر این صورتمدرک معتبر و اجازه فعالیت را نخواهند داشت.

وزیر بهداشت اضافه کرد: عدالت حکم می‌کند که در برخی از استان‌ها از جمله مازندران، تعداد نیروی انسانی بیشتری توزیع شود اما واقعیت این است که نیروهای تخصصی و فوق تخصصی باید در 450 منطقه و برای 80 میلیون نفر توزیع شوند و فارغ‌التحصیلان در برخی از رشته‌ها مانند جراحی مغز، رادیولوژی، ارتوپدی، چشم و گوش بسیار کم و سالانه حدود 60 نفر است و امیدواریم که بتوانیم کمبودها را در آینده جبران کنیم.

او ضمن تاکید بر ارتقای خدمات در استان مازندران در آینده، گفت: اطمینان دارم که در دولت دوازدهم و با لطف و عنایت خداوند، با حمایت‌های مقام معظم رهبری و کمک مردم و مجلس، و اتحاد قوای سه گانه، مشکلات با سرعت بیشتری نسبت به دولت یازدهم برطرف می‌شود.

وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی، مردم را به آینده کشور و انقلاب امیدوار می‌کند و امروز بالاترین خدمت در جمهوری اسلامی، امیدوار کردن مردم است که با کار و تلاش حاصل می‌شود و دشمنان کشور و انقلاب، بر عکس این رویه عمل می‌کنند و می‌خواهند که مردم دچار ناامیدی و یاس و تردید شوند.

دكتر هاشمی تصریح کرد: امروز فردی انقلابی است که در نقطه مقابل دشمن و درجهت امیدوار کردن مردم به کشور و نظام، فعالیت کند و بجای حرف بدون عمل و ناامید کردن مردم، برای گره گشایی از مشکلات مردم و کشور، کار و تلاش کند و کارنامه نظام جمهوری اسلامی ایران را توانمند تر کند.

وزیر بهداشت با گرامیداشت روز خبرنگار، گفت: امیدواریم که همه ما از جمله رسانه‌ها بتوانیم در جهت وحدت و انسجام ملی و بیان خواسته‌های مردم و همچنین انعکاس خدمات نظام جمهوری اسلامی و بالابردن رضاتمندی مردم تلاش کنیم.

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۵۱۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان

به گزارش خبرآنلاین، وزیر بهداشت با اشاره به این که حق‌الزحمه دستیاران پزشکی تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری در آن‌ها بود؛ گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته است.

تسنیم در خبری نوشت: بهرام عین‌اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده نظام سلامت کشورمان، دستیابی به مرجعیت علمی در منطقه را قابل تحقق عنوان و بیان کرد: اعضای هیئت علمی از مهمترین ارکان پیشرفت دانشگاه‌ها هستند و باید روش‌های آموزشی فعال به جای روش‌های سنتی، به کار گرفته شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشجویان به عنوان دومین عامل رشد و پیشرفت دانشگاه‌ها یاد کرد و با تاکید بر ضرورت مسئولیت و مشارکت دادن به آنها به ویژه در پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی گفت: در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دانشجویان فعال در حوزه تحقیقات و فناوری تقدیر کردیم بنابراین رویکرد ما بهره گیری بیشتر از ظرفیت جوانان و دانشجویان در حوزه سلامت است.

وی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی را تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری آن‌ها دانست و گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان از حدود دو و سه میلیون به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته و کارانه نیز برای دستیاران در نظر گرفته شده که دریافتی دستیاران، بهبود می‌یابد و می‌توانند با خیال آسوده تری به فعالیت بپردازند.

وی تاریخ حوزه سلامت را بسیار پرافتخار دانست و گفت: دستاوردهای حوزه سلامت از بزرگترین و ارزشمندترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. نقطه تبلور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دوران قبل از انقلاب ایجاد شده بود مربوط به دوران بعد از انقلاب و با نقش آفرینی اساتید برجسته و متعهد است که باعث ایجاد جهش و نوآوری در همه رشته‌های این دانشگاه شدند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اولین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و الگویی برای برگزاری کشوری شد، افزود: این جشنواره نشان دهنده پیشرفت‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است.

عین‌اللهی هدف بزرگ و ویژه وزارت بهداشت را شکوفایی تمدن نوین ایرانی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانست و گفت: تمدن نوین ایرانی اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات از جمله در حوزه سلامت را برطرف کند. نباید تصور کنیم همواره غربی‌ها پیشرو هستند و ما پیرو آنها. در کشور ما خانواده محوری و توجه به سلامت معنوی، از مهمترین عناصر حوزه سلامت است.

وی ادامه داد: در بستر کانون خانواده می‌توان استرس و بسیاری از عوامل زمینه ساز بیماری‌ها را کاهش داد و بزرگان خانواده در تامین سلامت جامعه، اصلاح سبک زندگی و مصرف تغذیه سالم نیز نقش محوری را دارند.

وزیر بهداشت یاد آور شد: در برنامه سلامت خانواده که از سال گذشته آغاز و در ۱۹۵ شهر کشور اجرا شده، به دنبال انسان سالم هستیم و برای همه افراد، پرونده سلامت تشکیل می‌شود.

عین‌اللهی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال و جهش تولید، یادآور شد: دانشگاه‌های علوم پزشکی با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تامین نیازهای کشور از جمله نیازهای دارویی می‌توانند به جهش تولید و خودکفایی کمک کنند.

به گفته وزیر بهداشت، معاونت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی ضرورت دارد زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در پژوهش‌های عملیاتی و کاربردی را فراهم کنند.

عین اللهی ادامه داد: در سال جاری یک هزار و ۸۰۰ عضو هیئت علمی به کار گرفته می‌شوند البته سال گذشته نیز یک هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب شدند که این اساتید جوان می‌توانند موجب ارتقای جایگاه علمی کشورمان شوند.

در ادامه علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از توسعه آموزش به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت در سال جاری یاد کرد و با اعلام این خبر که برنامه راهبردی این دانشگاه تدوین شده است، افزود: این برنامه بر اساس اولویت‌های وزارت بهداشت تا پایان سال در دانشگاه اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه باتوجه به توانمندی‌ها و ظرفیت بالای اساتید علوم پزشکی، رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه دور از دسترس نیست، گفت: در برخی حوزه‌های پزشکی از ترازهای منطقه‌ای عبور کرده و در جایگاه فرامنطقه‌ای قرار داریم.

زالی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی در ابتدای دولت مردمی را دو میلیون تا پنج تومان عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت، این حق‌الزحمه در سال جاری به ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان رسیده و دست دانشگاه‌ها در افزایش این حق‌الزحمه نیز باز است.

وی به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی امروزه در رشته‌های مختلف علوم پزشکی، انتخاب دستیاران، محتوای آموزشی، ارزشیابی و صحت سنجی کاربردهای گسترده‌ای دارد و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بتواند قطب روش‌های آموزش نوین باشد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904252

دیگر خبرها

  • رکورد صدور پروانه در بافت فرسوده کشور شکست
  • بذرپاش: ۲ میلیون و ۵۶۰ هزار ‌واحد مسکن در حال ساخت دا‌ریم‌
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست