Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت گفت: برای جلوگیری از کسری بودجه بیمه سلامت در سال ۹۷ نیاز به کوچک سازی بسته بیمه است.

به گزارش قدس آنلاین، حسن قاضی زاده هاشمی در اجلاس سراسری مدیران سازمان بیمه سلامت در ابتدا به سهم اندک بانوان در پست ریاست سازمان بیمه سلامت اشاره کرد و گفت: اگر قانون اجرا شود بیمه می تواند اجرا شود.

وی افزود: در دو دوره قانونگذاری اشاره شد به اینکه منابع بایدتجمیع شود تا خریدار تامین شود اما عوامل قانون گریزی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انشاالله نظر قانون گذار تامین شود.

وی ادامه داد: رقم ۷ هزار میلیارد برای سال ۹۷ کسری پیش بینی شد اما یک ریال هم نباید این کسری باشد و این منوط به کوچک شدن بسته بیمه است یا اینکه دولت منابع را تامین کند تا شما متهم به سوء مدیریت نشوید.

وزیر بهداشت در ادامه گفت: تعرفه ها در حوزه بیمه قابل دفاع نیست. بنده همین دیروز با آقای نوبخت صحبت می کردم که وقتی نرخ ارز تفاوت می کند طبیعی است که وسایل و تجهیزات پزشکی که عموماً از خارج وارد می شود با نرخ ارز هم بالا می رود و این مسئله با توجه به عدم تغییر تعرفه ها به خدماتی که به مردم ارائه می شود به شرکت های دارویی و خدماتی آسیب می زند بنابراین اگر امروز دولت تصمیم به تغییر تعرفه ها بگیرد که چاره ای هم جز این نیست باید این را در نظر بگیریم که قانون تاکنون نسبت به آن بی توجه بوده است و این تغییرات در اعتبارات پیش بینی نشده است و ممکن است همین منشأ کسری بودجه باشد.

وزیر بهداشت اظهار داشت: یکی از مولفه های تقسیم بندی دولت ها به خوب و بد، پرداختن آنها به مسئله رفاه اجتماعی است. ما در چهار دهه گذشته در این موضوع کمتر از سوی دولت ها عمل دیده ایم. وقتی به خاطرات خودم رجوع کردم به طرح شهید رجایی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در این حوزه داشتند، برخورد کردم. اگرچه ما در این سالها نهادهای انقلابی ایجاد کرده ایم از حساب ۱۰۰ امام تا کمیته امداد امام خمینی و دستگاه هایی مانند بهزیستی و یا بیمه های درمانی. اما همچنان در این زمینه مشکلات بسیاری داریم. کاش دولتی بیاید که همه دغدغه اش ساماندهی این حوزه باشد.

هاشمی در ادامه با اشاره به دیدارش با دانش آموزان شین آبادی گفت: تعدادی از دانش آموزان شین آبادی، سالهای پیش به دلیل بی تدبیری ما در آموزش و پرورش سوختند. وقتی پای قصه پرغصه آنها می نشینیم متوجه می شویم که بدیهی ترین خواسته آنها نادیده گرفته شده است که یکی از آنها خدمات درمانی است. در واقع متوجه می شویم که در بحث تأمین اجتماعی علیرغم تلاش ها، ناکارآمد هستیم.

وی یادآور شد: اگر می خواهیم در تأمین اجتماعی مردم خوب عمل کنیم مهمترین رکنش این است که یک بیمه خوب داشته باشیم و این بیمه بتواند حمایت مالی خوبی از مردم داشته باشد تا درمانده نشوند. این مسئله باعث شرمندگی ما و بخشی از آسیب اجتماعی ماست که در کارنامه ۴۰ ساله ما غیرقابل قبول است.

وزیر بهداشت خطاب به روسای سازمان بیمه سلامت گفت: در حوزه درمان بیمه ها باید ریسک پذیر باشند و کاش هرچه زودتر بیمه را تخصصی کنیم و از قالب صندوق در بیاییم. به نظر می رسد الان زمان آن است که این کار را شروع کنیم. امیدوارم بیمه تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح که در کنار بیمه سلامت، بیشترین بیمه شدگان را دارند همراهی کنند تا کار بیمه ها صرفاً رسیدگی به درمان نباشد و به حوزه های تخصصی درمان ورود جدی کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۳۶۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی

سازمان تأمین‌ اجتماعی اعلام کرد: در سال گذشته بیش از ۴۴ میلیون خدمت دارویی در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان در سراسر کشور رایگان به بیمه‌شدگان ارائه شده است. - اخبار اجتماعی -

به‌گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، این سازمان به‌عنوان دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت)، با تحت پوشش داشتن بالغ بر 46 میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان مستقیم دارای 403 داروخانه در مراکز درمانی ملکی سراسر کشور است که با حضور و فعالیت 640 داروساز، به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه خدمات می‌کنند. از این تعداد، 363  داروخانه به صورت یک یا دو شیفته و 40 داروخانه به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

بر اساس آخرین آمارهای سازمان تأمین‌ اجتماعی، در سال گذشته بیش از 9/99 درصد نسخ در مراکز درمانی این سازمان به‌صورت الکترونیک در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است و داروهای تجویزی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان در این مراکز، به‌صورت کاملاً رایگان به این بیماران ارائه شده است.

این گزارش حاکی است ارائه خدمات دارویی در داروخانه‌های سازمان تأمین‌ اجتماعی، مطابق سطح‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و مبنای اقلام دارویی موجود در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان نیز «دارونامه» یا «فارماکوپه» رسمی کشور است.

براساس این گزارش، سیاست کلی سازمان تأمین‌ اجتماعی در تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی سازمان، خرید از شرکت‌های دارویی معتبر و دارای مجوز و البته با در اولویت قراردادن خرید از هولدینگ دارویی این سازمان است به‌گونه‌ای که در حال حاضر حدود 60 درصد  از داروهای مورد نیاز در سیستم درمانی تأمین‌ اجتماعی از تولیدات شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین (هولدینگ دارویی تیپیکو) تأمین می‌شود.

گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین اجتماعی همچنین حاکی است این سازمان به‌عنوان اولین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از 15 هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که خدمات دارویی مورد نیاز را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.

مطابق آمارهای سازمان تأمین‌ اجتماعی، داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، در سال گذشته خدمات دارویی مورد نیاز را بر اساس 148 میلیون نسخه صادرشده، به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه کرده‌اند.

لازم به ذکر است به‌منظور تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان، با دستور مدیرعامل سازمان تأمین‌ اجتماعی، از تیر ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و عقد قرارداد با داروخانه‌ها، در مناطق کمتر برخوردار نهایتاً ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق نهایتاً در طول یک ماه انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی خرید کتاب برای بیمه‌شدگان جدید طرح بیمه دانشجویان
  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی تامین اجتماعی به این افراد
  • جزئیات بن خرید از نمایشگاه کتاب برای دانشجویان اعلام شد
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی طبق قانون افزایش یافته است
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • بیمه سلامت چگونه از بیماران تالاسمی حمایت می کند
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس